Landinspektør Varde

Besøg os her:

Ndr. Boulevard 93, 6800 Varde

Gratis parkering

Der er mulighed for parkering i gården.

Om landinspektør kontoret i Varde

LandSyds kontor i Varde har ligget på sin nuværende placering på Nordre Boulevard 93 siden 1967, hvor de to Varde landinspektørfirmaer gik sammen. Kontoret har traditionelt stået for hovedparten af landinspektørarbejdet i sommerhusområderne Blåvand, Vejers og Henne, hovedbyerne Varde, Ølgod, Agerbæk og Oksbøl samt hele det store landområde, som nu udgør Varde Kommune. Herudover arbejder vi også meget i Ringkøbing-Skjern Kommune og længere væk i Jylland.

Vi kan føre vores historie tilbage til slutningen af 1800-tallet, hvor de ældste målebøger stadig står på hylderne og de bliver stadig brugt af og til for at fastlægge skellene i eksempelvis Vardes historiske bykerne. I tidens løb er der sket mange ændringer, hvor den største har været indførslen af EDB fra slutningen af 1970’erne. Før denne tid blev alt lavet i hånden, men i dag foregår alt digitalt.

Landinspektør Varde kontoret er en af de største afdelinger i LandSyd og vi har en lang tradition for at vores medarbejdere er hos os i mange år. Vi har således haft mange 40 års jubilæer og sågar et 50 års jubilæum for en medarbejder som endte med at være hos os i 52 år. Vi er glade og stolte over den loyalitet og over den erfaring vi kan bringe i anvendelse til glæde for vores kunder.
Landinspektør Varde
Landinspektør Varde - Medarbejdere