Landinspektør Aabenraa

Besøg os her:

LandSyd I/S, Nørreport 1,1 sal, 6200 Aabenraa

Gratis parkering

Der er mulighed for gratis parkering ved Sønderjyllandshallen i Aabenraa

Om landinspektør kontoret i Aabenraa

Aabenraa-kontoret er et af firmaets seks afdelingskontorer, der beskæftiger sig med alle sagstyper inden for vores branche. Opgaverne tæller alle former for måleopgaver til større ejerlejligheds-, landbrugs- og ekspropriationssager. Vi betjener kunder inden for det offentlige og private område og vi har let adgang det meste af Sønderjylland i kraft af vores centrale placering.

Kontoret åbnede i 1999 efter privatisering af det statslige matrikelkontor i Aabenraa. I forbindelse med privatiseringen blev kun en del af de gamle arkiv med måloplysninger digitaliseret og gjort tilgængeligt for offentligheden, mens den resterende del blev henlagt under Statens Arkiver.

Vores afdelingskontor i Aabenraa  er placeret bare 800 meter fra Statens Arkiver (Landsarkivet), hvor det gamle arkiv med måloplysninger er placeret. Det giver kontoret en stor fordel, når målet til skel nu engang skal være i orden.

Kontoret er beliggende Nørreport  1, 1. sal, 6200 Aabenraa. Der er mulighed for gratis parkering ved Sønderjyllandshallen i Aabenraa.

Landinspektør Aabenraa - Kontor
Landinspektør Aabenraa kontor medarbejdere