Opmåling af grund

Opmåling af grund LandSyd Landinspektør
LandSyd foretager typisk opmåling af grund i forbindelse med et fremtidigt byggeprojekt. Det kan ofte spare meget besvær senere i processen, hvis man har et opdateret grundlag at projektere på. Skelgrænser og arealer vil ofte definere omfanget af et byggeri, og man kan i mange tilfælde ikke stole på, at det digitale matrikelkort er nøjagtigt nok.

Hos LandSyd har vi mange års erfaring med at opmåling af grund og skel i mange typer opgaver. Vi foretager opmålinger af de eksisterende forhold og leverer dem digitalt til projekteringsgrundlaget. Vores typiske kunder er offentlige myndigheder, ingeniører, arkitekter, private bygherrer m.fl.

Opmåling af grund ved nybyggeri

Skal du have opført et nyt hus, en tilbygning eller en garage, så er LandSyd din garant for byggeriets lovlighed og at der er foretaget de nødvendige opmålinger. Vi kan udfærdige den såkaldte IBS-attest som ofte skal fremsendes når byggesagen skal behandles hos kommunen.

LandSyd er med fra start til slut

Har du os med så tidligt i forløbet som muligt, så kan du undgå en række problemer senere i dit projekt. Vi har det faglige grundlag for at kunne vurdere og kvalificere de planer og tanker, som du har gjort dig om dit nybyggeri. Hos LandSyd ved vi hvad der kan lade sig gøre indenfor lovens rammer. Når vi har vurderet dine planer, så udarbejder vi en lokalplan for dit projekt.

Vi har styr på juraen

Det er ikke nogen simpel opgave at sætte sig ind i lovene, som regulerer anvendelsen af arealer. Primært på grund af, at det er overordentligt svært at overskue alle de forskellige paragraffer.

Opmåling af grund med eksisterende bebyggelse

Det er ikke kun ifm. nybyggeri, at der skal foretages opmåling af grunden. Skal der foretages ombygning, så kræver det et korrekt og præcist opmålingsgrundlag. Er der tale om ombygning af større bebyggelse, så projekteres disse i 3D. Vi kan levere et præcist 3D grundlag eller en 3D scanning af de nuværende forhold.

Vi foretager også matrikulær opmåling

Matrikulære ændringer af ejendomme vil alle kræve en Opmåling af grunden, hvor vi blandt andet fastlægger og opmåler de eksisterende ejendomsgrænser.

Opmåling af de faktiske forhold

Man kan have behov for at opmålinger til dokumentation af større byggerier. Her kan vi levere opmålinger, som dokumenterer at byggeriet overholder givne mål eller tolerancer.

Udvalgte arbejdsområder

Udvalgte brancher

Henrik Rønnest

 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • 7332 3094
 • 2016 2475
 • Aabenraa
Mogens Lang Nielsen

 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • 7610 4764
 • 2016 2465
 • Esbjerg
Kim Mogensen

 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • 4059 2244
 • Grindsted
3210