Landinspektør søges

LandSyd søger landinspektører til Sydvestjylland

Søger du en arbejdsplads, hvor du får lov at udfolde dig? Vi søger en eller flere landinspektører til vores 6 kontorer i Sydvestjylland.

Lidt om LandSyd

Vi tror på at udfordre vores medarbejdere, så de kan udfolde sig og finde den rette hylde. Du kan derfor forvente at blive kastet ud i lidt af hvert, men vil med tiden blive specialiseret inden for et eller flere områder i dialog med ledelsen.

LandSyd er et traditionelt praktiserende landinspektørfirma, men med en bred vifte af arbejdsområder. Vi udfører alle former for matrikulære opgaver, ejerlejlighedsopdeling og tinglysning, alle former for teknisk opmåling og afsætning med både totalstationer, GPS, 3D-scannere og droner.

Vi arbejder altid for at yde en god service til alle vore kunder, så de også kommer til os næste gang de skal have løst en opgave – uanset om det er i lokalområdet eller andre steder i Danmark.

Lidt om dig

Vi forventer, at du har interesse for matrikulært arbejde og fysisk planlægning, da der i øjeblikket er stor aktivitet på disse områder. Du må meget gerne have erfaring fra praksis eller fra en kommune, men vi ser naturligvis også gerne at nyuddannede søger.

Vi regner med, at du har eller vil arbejde aktivt på at få et tilhørsforhold til området og vil arbejde på at opbygge gode netværk, da det er en naturlig del af vores forretning at være til stede i lokalområdet.

Vil du høre mere om stillingen kan du kontakte en af vores indehavere eller sende din ansøgning til landsyd@landsyd.dk. Du kan se mere om os her på hjemmesiden eller LinkedIn.

Brug os som partnere på dine projekter.
Det giver dig ro og overblik